Räkningar är en del av livet

Räkningar är en del av livet, men de behöver inte belasta dig. Med Clark är det snabbt och lätt att sköta dina räkningar.

Genom att koncentrera dina räkningar till Clark kan du lätt kontrollera de var som helst och betala de genast när du vill med bara ett klick.

Registrera dig

Följ och justera din ekonomi

Små kostnader betyder lätt stora utgifter på lång sikt. Genom Clark kan du noggrant följa med din dagliga konsumtion och planera dina utgifter bättre.

Låt inte din ekonomi kontrollera dig. Clark påminner om förfallodagar som närmar sig, vilket betyder att du alltid kan sköta dina ärenden i tid.

 

Glöm pappersruljansen

Arkivering behöver inte vara nervpåfrestande. Clark arkiverar dina räkningar automatiskt.

Du kan också spara dina andra viktiga dokument och återkomma till de när det behövs. Det elektroniska arkivet följer med dig överallt och kan användas gratis.

Spara på kostnader och samla på bonus

Med Clark kan du glömma dyra pappersräkningar och onödiga betalningspåminnelser.

Du ackumulerar också personlig bonus genom att använda Clark, som du kan konvertera direkt till pengar och överföra till ditt bankkonto.

Spara utan att du ens lägger märke till det

Investera i dig själv

Genom att koncentrera dina köp till Clark stödjer du samtidigt din egen ekonomi. För alla köp du gör genom Clark får du pengar tillbaka. Över 150 webbutiker är redan med i tjänsten.

Bekanta dig med webbutiker

Börja använda servicen

Clark gör din vardag lite bekvämare