REGISTRERA FÖR GRATIS

Gör som tusentals andra finländare och ta nu det första steget mot en enklare vardag, gratis.

Clark är en för konsumenter avsedd avgiftsfri tjänst med vars hjälp du sköter din ekonomi smidigt, var som helst och när som helst. Genom att samla alla dina räkningar på en plats sparar du både tid och pengar. Du betalar inte längre för dyra pappersfakturor eller onödiga betalningspåminnelser. Din ekonomi hålls i skick och samtidigt samlar du på dig bonus.

Sköt dina räkningar på några sekunder

Räkningar är en del av livet, men de behöver inte vara en belastning. Med Clark går det både snabbt och lätt att hantera räkningarna. Du sköter dem smidigt på telefonen.

Bonus gör ekonomihanteringen roligare

Du får 0,3 % bonus på räkningar som betalas via Clark, och till och med 10 % på dina inköp. Vad skulle kunna vara trevligare än att helt obemärkt tjäna pengar.

Inga borttappade dokument eller kvitton

Arkivering behöver inte vara nervpåfrestande. Clark arkiverar dina räkningar automatiskt. Du kan också spara andra viktiga dokument och garantikvitton i tjänsten.

Statistiken håller dig uppdaterad om din ekonomi

På lång sikt växer sig små kostnader lätt till stora utgifter. Tack vare Clark kan du noggrant följa med din dagliga konsumtion och planera dina utgifter på ett bättre sätt.

Inga onödiga betalningspåminnelser

Låt inte din ekonomi kontrollera dig. Clark påminner om förfallodagar som närmar sig, vilket betyder att du alltid hinner sköta dina ärenden i tid.

LIKA SÄKER SOM DIN BANK

Oroa dig inte! Clarks säkerhet är jämförbar med säkerheten i din nätbank. För oss som finländskt företag är säkerhet en första rangens fråga och därför sker all kommunikation i tjänsten via krypterade SSL-förbindelser.

Clark lagrar aldrig dina kortuppgifter utan uppgifterna om kortet lagras i  vår samarbetspartners system som är PCI DSS -certifierat.

 

Vi tillhör Taaleri-koncernen och vår verksamhet övervakas av Finansinspektionen.

Genast tillgänglig

Med Clark är det lätt och effektivt att kontrollera din ekonomi – var du än befinner dig. Så får du mera tid att njuta av livet. 

Close