09.07.2019

Joustavampaa laskujen maksua Taloustilin avulla

Taloustilin avulla pilkot kulusi pienempiin osiin ja budjetoit arkesi sujuvammin

 

Kuluttajat ovat tottuneet maksamaan arjen suurimpia hankintoja osamaksulla joko luottokortin tai muiden osamaksupalvelujen avulla. Laskuihin eli arjen menoihin ei kuitenkaan ole löytynyt järkevää ratkaisua, joka olisi joustava ja edullinen. Laskut tyypillisesti muodostavat kuukausittain kuluttajan suurimman menoerän ja ennakoimattomat laskut voivat aiheuttaa yllätyksiä, vaikka olisit pyrkinyt budjetoimaan kuukauden menosi tarkasti.

Haluamme tarjota käyttäjillemme kaikki tarpeelliset työkalut talouden hallintaan ja siksi päätimme tarjota Taloustili -ominaisuuden.

Taloustili tuo kaivattua joustavuutta laskujen maksamiseen. Se sisältää 500 euron luottorajan, joka on käytettävissä laskujen maksuun Clark- palvelussa.

Kuten koko Clark- palvelu, on myös Taloustili rakennettu ensisijaisesti kuluttajan etua ajatellen. Voit lyhentää lainaa minimierissä tai maksaa kerralla, kun sinulle sopii.

Taloustilin avulla pilkot arjen menosi osiin

Avaa taloustili käyttöösi Clark-palvelussa

 

Taloustilin saat kätevästi käyttöösi. Olet sitten uusi tai vanha käyttäjä. Voit täyttää hakemuksen suoraan sovelluksessa tai verkkosivuilla. Hakemuksen täyttäminen vaatii Clark-tilin. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit käyttää Taloustiliä haluamassasi tahdissa laskujen maksamiseen.

Lataa Clark-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.