Rekisteröidy ilmaiseksi

Ota ensiaskel huolettomampaan arkeen ja liity tuhansien suomalaisten joukkoon. Käyttö on ilmaista.

Clark on kuluttajille suunnattu maksuton palvelu, jonka avulla hoidat talouttasi kätevästi missä ja milloin vain. Keskittämällä kaikki laskusi samaan paikkaan säästät aikaa ja rahaa. Et maksa enää kalliista paperilaskuista tai turhista maksumuistutuksista. Taloutesi pysyy hallinnassa ja samalla kerrytät itsellesi bonusta.

Hoida laskusi muutamassa sekunnissa

Laskut kuuluvat elämään, mutta niiden ei tarvitse olla taakka. Clark tekee laskujesi hoitamisesta helppoa ja nopeaa.  Hoidat ne näppärästi puhelimella.

Bonukset tekevät taloudenhallinnasta mielekästä

Clarkin kautta maksetuista laskuista saat 0,3% bonusta ja ostoksista jopa 10%. Mikäs sen mukavampaa kuin ansaita rahaa huomaamattaan.

Dokumenttisi pysyvät tallessa

Hermoja raastava arkistointi on historiaa. Clark arkistoi automaattisesti laskusi, ja halutessasi saat palveluun myös dokumentit ja takuukuitit.

Tilastot pitävät sinut ajan tasalla taloudestasi

Pienistä kuluista kertyy helposti suuria menoja. Clarkin avulla voit seurata tarkasti päivittäistä kulutustasi ja suunnitella rahankäyttösi paremmin.

Ei turhia maksumuistutuksia

Älä anna taloutesi hallita sinua. Clark muistuttaa lähestyvistä eräpäivistä, jolloin saat asiat hoidettua aina ajallaan.

Laita kulutuspiikit kuriin

Taloustili tuo joustavuutta arkeesi ja pystyt elämään huolettomammin silloinkin, kun laskut kasaantuvat.

Turvallisuus on meille tärkeää

Ole huoleti! Turvallisuus on meille suomalaisena yrityksenä ensiarvoisen tärkeää, ja siksi kaikki liikenne palvelussamme tapahtuu suojattuja SSL-yhteyksiä käyttäen.
Clark ei koskaan tallenna korttitietojasi. Korttitiedot tallentuvat PCI DSS –sertifioidun yhteistyökumppanimme järjestelmään.

Olemme osa Taaleri-konsernia ja toimintaamme valvoo Finanssivalvonta.

Aloita palvelun käyttö!

Clark tekee arjestasi hieman mukavampaa.

Close